Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

T-shirt met foto

Bent u op zoek naar een t-shirt met uw eigen foto erop? Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw t-shirt ontwerpen en laten bedrukken. Met uw eigen design ontwerpt u gemakkelijk een gepersonaliseerd t-shirt. Kies uw foto en begin direct met ontwerpen!

  • Eigen foto’s, teksten en/of logo’s
  • Al vanaf 1 stuk
  • Zelf gemakkelijk te ontwerpen
  • Hoge kwaliteit afdruk
Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-foto

Bedruk snel en goedkoop uw t-shirt met foto

De foto’s op de t-shirts worden haarscherp afgedrukt met hoge kleurechtheid via onze hoogwaardige textielprinter. Zo komt uw foto het beste tot zijn recht. De t-shirts hebben een ronde hals en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit in de maten S, M, L en XL. De shirts hebben een slimfit pasvorm en zijn unisex en dus geschikt voor zowel heren als dames. 
 

Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-foto

Hoe ontwerp ik mijn eigen t-shirt met foto?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk uw eigen shirtjes ontwerpen met eigen foto’s, teksten en/of logo’s. Volg onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen t-shirt:

1.    Open onze Online Editor
2.    Upload de foto(‘s) die u wilt gebruiken voor uw ontwerp
3.    Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
4.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-foto

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 3 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product binnen 2 dagen in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Direct uw t-shirt ontwerpen
t-shirt-met-foto

Gerelateerde producten

banners-drukken

Banner / Spandoek

v.a. € 5,90 - € 12,82 per stuk
baliedisplay-ontwerpen

Baliedisplays

v.a. € 1,87 - € 7,33 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk
beurswand-bedrukken

Beurswand

vanaf € 32,22