Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Uitnodigingskaarten

Bent u op zoek naar uitnodigingskaarten voor een feestje, trouwerij of ander feestelijke gelegenheid? Dan bent u bij Drukwerknodig aan het goede adres! Wij beschikken over een ruim assortiment kaarten die u volledig zelf kunt ontwerpen in onze Online Editor. Indien u al een ontwerp heeft voor op de kaart kunt u ook een PDF-bestand aanleveren.

  • Gevouwen, ongevouwen of in vorm
  • Kleine oplages mogelijk
  • Eigen ontwerp
  • Zelf kaarten maken in onze Online Editor
Uitnodigingskaarten drukken
uitnodigingskaarten

Uitnodigingskaarten ontwerpen

Wilt u uitnodigingskaarten ontwerpen maar heeft u geen kennis van vormgeving? Dat is geen enkel probleem! In onze handige Online Editor kunt u eenvoudig een eigen ontwerp samenstellen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende templates die u kunt gebruiken bij het maken van de kaart. Aan deze templates kunt u foto’s, logo’s, namen en teksten toevoegen. Zo worden uw kaarten gemaakt naar uw wens!

Uitnodigingskaarten drukken
uitnodigingskaarten ontwerpen

Uitnodigingskaarten samenstellen

Wij bieden verschillende soorten uitnodigingskaarten aan die u kunt gebruiken. Zo heeft u bij ons de keuze uit een gevouwen, ongevouwen of ronde kaarten. Nadat u de juiste soort kaart heeft gekozen, kunt u de afmeting van de kaart kiezen. Zodra u de gewenste afmeting van uw kaart heeft gevonden, kunt u starten met het ontwerpen van de kaarten in de Online Editor!

Uitnodigingskaarten drukken
uitnodigingskaarten samenstellen

Hoe maak ik uitnodigingskaarten online?

Bij ons kunt u in een paar eenvoudige stappen uw eigen kaarten maken. Volg de onderstaande stappen om tot het beste resultaat te komen:

  1. Open onze Online Editor
  2. Upload uw foto’s of PDF-bestanden
  3. Plaats uw foto op de kaarten en maak deze volledig naar wens
  4. Voeg eventueel teksten, cliparts en filters toe
  5. Klaar? Voeg uw ontwerp toe aan de winkelwagen
  6. Kies uit verschillende afwerkingen en rond de bestelling af

Indien u al een ontwerp voor de kaarten hebt, kunt u ook een PDF-bestand aanleveren. Let hierbij wel op de aanleverspecificaties van het bestand. Zo kunnen wij direct starten met het drukken van uw uitnodigingskaarten!

Uitnodigingskaarten drukken
uitnodigingskaarten maken

Levertijden en service uitnodigingskaarten

Wilt u weten wanneer u uw bestelling in huis kunt verwachten? Bekijk dan hier onze actuele levertijden. Als u de producten nog eerder bij u wilt hebben, dan kunt u kiezen voor de spoedleveringsoptie. Zo krijgt u uw bestelde producten nog eerder thuis bezorgd!

Wij streven naar de beste service voor u en doen er ook alles aan dat uw product naar wens bij u geleverd wordt. Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u terecht bij onze behulpzame klantenservice. Dit kan per telefoon, mail of via de online live chat rechtsonder in uw scherm.

Gerelateerde producten

Ongevouwen kaarten drukken

Kaarten

Populair
v.a. € 0,08 - € 2,14 per stuk
tafelkaarten-bedrukken

Tafelkaarten

v.a. € 0,86 - € 4,65 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,19 - € 1,34 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk