Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Veiligheidsdrukwerk

Wilt u zich goed voorbereiden op de komende intelligente open-up na de corona-uitbraak? Bij Drukwerknodig denken wij graag met u mee over wat u hiervoor nodig heeft. Speciaal hiervoor kunt u bij ons nieuwe producten bestellen, zoals spatschermen, gelaatschermen en waarschuwingsborden. Bent u benieuwd wat we voor uw branche kunnen betekenen? Op deze pagina vindt u informatie voor de volgende branches:

  • Horeca
  • Kappers
  • Sportscholen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor een van onze producten? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

  • Bescherm uw personeel en klanten
  • Ruime keuze in aanbod
  • Maatwerk mogelijk
  • Snel geleverd
Bekijk ons corona drukwerk
corona-drukwerk

Horeca

Bij de intelligente open-up van de horecazaken, kunt u gebruik maken van verschillend producten. Zo kunt u vloerstickers laten drukken voor looprichtingen, of om uw klanten erop te attenderen afstand van elkaar te houden, posters met uw maatregelen afdrukken en raamstickers gebruiken om mensen erop te attenderen dat u geopend bent.

Naast deze producten, bieden wij ook diverse maatwerkoplossingen voor u aan. Zo kunt u buttons laten drukken voor uw personeel, met hierop bijvoorbeeld de 1,5-meterregel. Ook kunt u nu verlengde draagtrays bestellen om op een gepaste wijze drankjes aan te geven en spatschermen om de besmetting door de luchtwegen bij bijvoorbeeld het afrekenen te beperken.

Voor meer informatie of om direct te bestellen kunt u contact met ons opnemen.

horeca-corona

Kapsalons

Ook voor een intelligente open-up van kapsalons bieden wij diverse producten aan, zodat u uw werk zo veilig mogelijk kunt uitvoeren. Gebruik bijvoorbeeld vloerstickers om een afstand van 1,5 meter aan te geven, of om mensen op deze maatregel te attenderen door middel van een waarschuwing. Daarnaast kunt u ook posters laten drukken met daarop uw maatregelen.

Ook voor kapsalons hebben wij een breed aanbod aan maatwerkproducten. Laat bijvoorbeeld buttons drukken voor uw personeel, maak gebruik van actieborden om uw klanten op de huidige regels te attenderen en spatschermen voor bij de kassa. Ook bieden wij speciale gelaatsschermen aan. Deze gelaatsschermen zijn gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze duurzaam zijn en meerdere keren gebruikt kunnen worden.

Voor meer informatie of om direct te bestellen kunt u contact met ons opnemen.

kapsalons

Sportscholen

Vanzelfsprekend is het met name ook in sportscholen zaak om mensen zo goed mogelijk te attenderen op de huidige regels. Hiervoor kunt u gebruik maken van verschillende producten, zoals stroken vloerstickers om aan te geven wat 1,5 meter afstand is of om met pijlen de looprichting aan te geven, en posters met daarop de huidige maatregelen die u heeft genomen wegens de omstandigheden.

Ook voor maatwerkopdrachten binnen uw sportschool kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij buttons maken voor uw personeel, actieborden drukken of spatschermen maken. Al deze producten maken wij zelf in onze eigen digitale drukkerij, waardoor ook bijvoorbeeld uw logo op al deze producten kan worden afgedrukt.

Voor meer informatie of om direct te bestellen kunt u contact met ons opnemen.

sportscholen