Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Veiligheidsdrukwerk

In tijden van het coronavirus is de gezondheid en veiligheid van zowel uw medewerkers als klanten natuurlijk de eerste prioriteit. Om u hierbij te helpen, hebben wij een aantal standaard "Houd afstand" ontwerpen toegevoegd aan onze online editor voor vloerstickersraamstickers en posters. Ook kunt u nu vloerborden, op maat gemaakte spatschermen voor op kantoor, of voor in uw winkel en "Houd afstand"-badges bestellen. Omdat wij al onze producten zelf produceren, is ook maatwerk mogelijk. 

  • Bescherm uw personeel en klanten
  • Ruime keuze in aanbod
  • Ook maatwerk mogelijk
  Direct bestellen
  veiligheid-drukwerk

  Spatschermen

  Om de verspreiding van een virus tegen te gaan, wordt er geadviseerd om luchtwegen af te schermen met zogeheten spatschermen. Drukwerknodig biedt twee soorten spatschermen aan: voor op kantoor en voor in de winkel. De afscheidingswanden zijn gemaakt van doorzichtig kunststof en  kunt u direct online bestellen.

  spatscherm-kantoor

  Vloer- en raamstickers

  Om uw klanten eraan te herinneren om 1,5 meter afstand van elkaar te nemen, kunt u gebruik maken van stickers in uw winkel. Om het bestellen hiervan eenvoudiger te maken, hebben wij kant-en-klare ontwerpen toegevoegd voor zowel vloerstickers als raamstickers. U kunt deze ontwerpen direct bestellen, of er een persoonlijke draai aan geven door bijvoorbeeld uw logo hieraan toe te voegen. Beide stickers zijn eenvoudig luchtvrij aan te brengen en ook gemakkelijk te verwijderen. Tevens zijn de raamstickers geschikt voor zowel binnen- en buitengebruik.

  1,5 meter afstand stickers bestellen

  U bestelt uw vloer- en raamstickers heel eenvoudig via: https://www.drukwerknodig.nl/corona-drukwerk/

  houdafstand-vloersticker

  Badges

  Badges zijn een handig hulpmiddel wanneer uw personeel uw klanten op de hoogte willen stellen van de huidige 1,5-meterregel. Onze badges zijn eenvoudig aan uw werkkleding vast te maken en veroorzaken geen schade aan de kleding. U kunt deze badges bestellen door te bellen naar 050 211 2021 of een mail te sturen met uw wensen naar info@chrisrussell.nl.

  Posters

  Ten slotte kunt u uiteraard ook posters in uw winkel ophangen om klanten te attenderen op het feit dat zij 1,5 meter afstand van elkaar dienen te houden. Om het bestellen hiervan zo eenvoudig te kunnen laten verlopen, hebben wij diverse templates toegevoegd aan onze online editor voor posters. Indien gewenst kunt u deze posters online eenvoudig aanpassen naar uw voorkeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld hier een eigen tekst, afbeelding of logo op plaatsen.

  Voor onze posters is ook een spoedlevering mogelijk. Wanneer u dan voor 12:00 uur besteld, heeft u uw posters de volgende dag al in huis! Op deze manier kunt u de posters morgen al ophangen in de winkel en hiermee snel inspelen op de huidige omstandigheden.

  houdafstand-button

  Waarschuwingsborden

  Door waarschuwingsbordjes te plaatsen in uw winkel, of op anderhalve meter van elkaar bij een kassa, kunt u uw klanten op gepaste wijze herinneren aan de 1,5 meterregel. Deze bordjes kunt u gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld vloerstickers. Door deze producten met elkaar te combineren, versterken deze elkaars effect en bent u er vrijwel van verzekerd dat uw klanten zich aan deze regels zullen houden.

  Doordat wij deze bordjes in onze eigen drukkerij zelf produceren, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf hierop te laten plaatsen. Voor meer informatie of om een offerte op te vragen, kunt u bellen naar 050 211 2021 of een mail sturen naar info@chrisrussell.nl.

  houdafstand-bordje

  Maatwerk

  Wij produceren al onze aangeboden producten zelf in onze eigen digitale drukkerij. Hier hebben wij diverse hoogaangeschreven printers, waarmee we vrijwel elke materiaal kunnen bedrukken, van gewoon papier tot aan hout. Doordat wij volledig zicht hebben op het gehele productieproces, kunnen wij lage prijzen aanbieden en kunnen wij u ook van maatwerk voorzien. Staat uw gewenste formaat er niet bij, of wilt u iets in een vorm laten snijden? Denk bijvoorbeeld aan houd afstand beurtbalkjeshoud afstand t-shirts etc.. Neem dan contact met ons op. Onze professionele medewerkers denken graag met u mee.

  Begin direct
  beurtbalkjes