Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Weg met wegwerpbekers

Het afgelopen jaar hebben we gezien dat er steeds zuiniger moet worden omgegaan met wegwerpplastic. Zo zijn we onder al gaan betalen voor het gebruik van wegwerpplastic op afhaallocaties en betaalden we statiegeld voor blikjes. Vanaf één januari 2024 scherpt de rijksoverheid de maatregelen omtrent wegwerpplastic verder aan. De meest ingrijpende maatregel, het verbod op wegwerpplastic voor consumptie op locatie. Dit houdt in dat u in de toekomst geen plastic wegwerpbekertjes kunt uitdelen en ontvangen op kantoren, evenementen en bij andere instellingen. 

Benieuwd naar alle regels omtrent wegwerpplastic? Bezoek daarvoor de website van de Rijksoverheid.
 

  • Plasticvrij
  • Met huisstijl en/of logo
  • Gemakkelijk te ontwerpen
  • Vaatwasser- en magnetronbestendig
Mok ontwerpen
Mok met logo

Bescherming van Milieu en Toekomst

Deze strengere wetgeving omtrent wegwerpplastic is geïmplementeerd om een aantal belangrijke redenen. Allereerst is het een reactie op de groeiende bezorgdheid over de toenemende milieuvervuiling en de schadelijke impact van plastic afval op ecosystemen en biodiversiteit. Plastic afval blijft zich ophopen in onze oceanen en bossen, wat resulteert in verstikkende zeeleven en dieren die verstrikt raken in plastic.

Bovendien leiden plastic productie en afvalverwerking tot aanzienlijke CO2-uitstoot, waardoor de klimaatverandering wordt verergerd. Door het verbod op wegwerpplastic voor consumptie op locatie hoopt de overheid de productie en het gebruik van plastic te verminderen, waardoor het milieu en de volksgezondheid worden beschermd. Dit is een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst voor Nederland en de wereld.
 

Mok bedrukken

De oplossing: de kantoormok!

Bij Drukwerknodig hebben wij de oplossing voor het vervangen van uw wegwerpbekers. Of u nou de wegwerpbekers op uw kantoor, faculteit of vereniging moet vervangen, de mokken van Drukwerknodig zijn de perfecte oplossing. Naast dat ze de oplossing zijn van uw plastic afval, kunt u de mokken gebruiken als marketingtool, door ze te bedrukken met uw logo. De mokken zijn gemaakt van echt keramiek en zijn ze vaatwasser- en ovenbestendig. Daarnaast zijn de mokken te bestellen met erg hoge volumekorting. Hierdoor zijn ze naast de milieubewuste keuze ook de meest financieel verantwoorde keuze. 

Er zijn verschillende varianten beschikbaar:

-    Koffiemok
-    Mok
-    Magische mok
-    Mok XXL
-    Mok (Blauw)
-    Mok (Rood)

Kies de mok die het beste bij de uitstraling van uw bedrijf past, voeg uw logo en eventuele huisstijl toe en ontvang uw gasten in stijl.

Mok sfeerfoto

Onze service

Bij Drukwerknodig staan uw wensen centraal. Onze klantenservice is zeven dagen per week beschikbaar om u te ondersteunen. Daarnaast begrijpen we het belang van tijd in de wereld van drukwerk. Daarom hanteren we snelle levertijden, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.
Drukwerknodig biedt hoogwaardig drukwerk, toegewijde klantenservice en snelle leveringen. We staan klaar om aan uw drukwerkbehoeften te voldoen. Ontdek vandaag nog hoe we uw ideeën tot leven kunnen brengen!
 

Begin direct