Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Zomer drukwerk

De zomer staat voor de deur en dat betekent; terrassenseizoen! Drukwerknodig biedt alles wat u nodig heeft om uw terras klaar te maken voor het mooie weer! Personaliseer uw producten met uw huisstijl en spring boven alle andere terrassen uit! Drukwerknodig heeft verschillende producten in haar assortiment die geschikt zijn voor de horeca.

  • Voordelige prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Maatwerk mogelijk
  • Snel en gemakkelijk
Begin direct

Aankleding van uw terras

Wilt u opvallen tussen alle andere terrassen bij u in de buurt? De uitstraling van uw terras geeft uw klant de eerste indruk en die is natuurlijk het belangrijkste! 

Uw boodschap op een krijtsticker

U kunt bij Drukwerknodig krijtbordstickers drukken met uw logo. U kunt op de krijtbordstickers een boodschap schrijven met een krijtstift of een krijtje. Denk hierbij aan een soep van de week of dat nieuwe speciaalbiertje dat perfect past bij het zomerse weer. 

Unieke tafelkleden

Terrassen zien er vaak enigsins hetzelfde uit. Wilt u voorkomen dat uw terras in het niet valt? Laat uw eigen gepersonaliseerde tafelkleden bedrukken. Dit kan met een leuke print, maar ook met bijvoobeeld leuke quotes of symbolen! Heeft u meerdere formaten nodig? Drukwerknodig levert ook maatwerk, dit is dus geen enkel probleem! 

Krijtbordsticker

Een nette uitstraling

Uw wilt als café of restaurant een bepaalde uitstraling hebben. Hier hoort ongetwijfeld netheid bij. Deze netheid kunt u waarborgen door gebruik te maken van onderzetters in de vorm van bierviltjes of van kurk. Zo voorkomt u kringen en ongewenste natte plekken op de tafels. Daarbij ziet het er ook nog eens netjes uit en kunt u op de onderzetters uw huisstijl drukken. 

Bierviltjes als relatiegeschenk

De bierviltjes worden bij Drukwerknodig gedrukt met de laatste druktechnieken waardoor ze snel en goedkoop kunnen worden geprint. U profiteert bij 25 enkelzijdig bedrukte bierviltjes al van een erg voordelige prijs van € 8,23 exclusief btw. Naast het gebruik van de bierviltjes op uw terras, kunnen deze ook worden gebruikt als relatiegeschenk.

Onderzetters

De onderzetter van Drukwerknodig worden gemaakt van kurk. Het zorgt ervoor dat uw tafel netjes en droog blijft. De onderzetters zijn iets dikker dan de bierviltjes en in meerdere formaten verkrijgbaar. U kunt kiezen voor de doorsnede van 110m of 75mm. 

flesetiket

Uw eigen biertje gebrouwen?

Heeft u of krijgt u een eigen biersoort? Dit is een product dat erg wordt gewaardeerd. Het is een ideaal product om een extra dimensie toe te voegen aan uw assortiment! U zorgt voor het heerlijke biertje, wij verzorgen het drukken van de flesetiketten en de bijpassende bierviltjes! 

Flesetiketten ontwerpen

Drukwerknodig zorgt voor het bedrukken van uw etiket op een professionle wijze. U kunt de etiketten bestellen in verschillende vormen en maten en er zijn grote en kleine oplages mogelijk. 

Tafelkaarten als extra spotlight

Wilt u uw biersoort een extra spotlight geven? Bedruk dan uw eigen tafelkaart en geef het product een boost! Dit kan natuurlijk ook voor de soep van de week of een dagspecial!

flesetiket

Uw tafels netjes gedekt

U kunt uw tafels helemaal afmaken met menukaarten en placemats. Niet alleen voor de ideale uitstraling maar ook voor efficiëntie.

Unieke menukaarten 

U kunt uw eigen menukaarten maken en samenstellen. Onze Online Editor kan iedereen makkelijk en snel een unieke menukaart maken. Hiervoor hoeft u geen vormgever te zijn, zolang u maar in uw gedachten heeft wat u wilt. Door de verschillende thema's, lettertypes en meerdere soorten decoraties is iedere menukaart uniek. 

Placemats voor sfeer en efficiëntie

Placemats worden bij Drukwerknodig aangeboden op A3-formaat. Naast de sfeer die uw kunt creëren met de placemats zijn ze ook nog eens enorm efficiënt. De placemats kunnen na gebruik erg makkelijk worden opgeruimd  en weggegooid, de tafel blijft hierdoor schoon en maakt u snel en makkelijk weer plaats voor nieuwe klanten!

Placemat

Nog meer zomers drukwerk?!

Naast alle bovengenoemde producten heeft Drukweknodig nog meer producten voor de zomer in haar assortiment. Enkele voorbeelden zijn:

Tip: Uw huisstijl en logo afdrukken is goed voor de herkenbaarheid, maar doe dit niet op alle producten. Op deze manier kan het té worden en kan het juist tegen u gaan werken. In plaats daarvan kunt u beter kiezen voor een bepaalde stijl qua kleuren en thema die u aanhoudt in het ontwerpen van uw zomer drukwerk.