Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kleine kerstgeschenkjes

Met de naderende feestdagen, komt de gelegenheid om kleine kerstgeschenkjes te kopen voor uw collega's of andere zakelijke relatie. Drukwerknodig bieden wij een uitgebreide selectie aan cadeaus waaruit u kunt kiezen. Om u op weg te helpen, hebben wij een handzame lijst samengesteld.  

  • Gebruiksvriendelijke Editor
  • Diverse ontwerpmogelijkheden
  • Origineel relatiegeschenk
  • Spoedlevering mogelijk
Ontwerp uw kerstgeschenk
Kleine kerstgeschenkjes

Ideeën voor kleine kerstgeschenkjes op een rij

Bij Drukwerknodig vindt u diverse kleine kerstgeschenkjes om uw collega's of zakelijke relaties mee te verrassen. Bedruk uw geschenken bij ons voor en creëer een cadeau volledig in de smaak van uw collega of zakelijke relaties. Denk aan het bedrukken van de verpakking van Tony's Chocolonely of een doos Merci chocolade. Zo kunnen zij genieten van een traktatie bij hun thee, koffie of warme chocolademelk tijdens de winterdagen. 

Een feestelijke gelegenheid is niet compleet zonder een versnapering.  Kies voor een gegraveerd bier- of wijnglas en graveer hier een tekst of logo van uw bedrijf. Zo bent u verzekerd van een geslaagd cadeau voor de kerstdagen. 

Nu het jaar ten einde loopt, is de fotokalender ongetwijfeld gevuld. Het is wellicht tijd voor een nieuwe voor het komende jaar. Laat collega’s of zakelijke relaties goed beginnen met een bedrukte fotokalender voor het nieuwe jaar! 

Ontwerp uw kerstgeschenk
Ideeën kleine kerstgeschenkjes op een rij

Hoe kunt u zelf kleine kerstgeschenkjes maken?

Het ontwerpen van de kleine kerstgeschenkjes kan gemakkelijk in onze Online Editor. Hiervoor kunt u de onderstaande stappen volgen: 

  1. Kies een geschenk uit ons assortiment 
  2. Open de bijbehorende Online Editor 
  3. Open één van onze thema’s of upload direct uw eigen foto’s of logo 
  4. Voeg eventueel een persoonlijke tekst of andere decoraties toe 
  5. Sla uw project tussentijds op of bestel direct 

Als aanvulling op het ontwerpen in de Online Editor bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw geschenk te ontwerpen in uw eigen gekozen ontwerpsoftware, zoals bijvoorbeeld InDesign. Wij adviseren om rekening te houden met onze specifieke aanleverspecificaties. Op deze locatie treft u tevens diverse InDesign templates aan, die ervoor zorgen dat uw bestand de juiste afmetingen heeft. 

 Mocht u nog twijfelen met betrekking tot het aangeleverde bestand, bieden wij als extra dienst de mogelijkheid tot een pdf-controle aan. Onze professionele vormgever zal dan uw bestanden controleren. 

Ontwerp uw kerstgeschenk
Hoe zelf kleine kerstgeschenkjes maken

Kleine kerstgeschenkjes snel in huis

Bij Drukwerknodig streven wij naar een efficiënte productie en snelle levering van uw bestelling. Onze eigen drukkerij stelt ons in staat om uiterst korte levertijden te hanteren, zo heeft u uw kleine kerstgeschenkjes snel in huis. 

Voor een snellere bezorging kunt u kiezen voor onze spoedleveringsoptie. Raadpleeg de actuele levertijden voor gedetailleerde informatie over de bezorging en de spoedleveringsoptie.

Voor eventuele vragen staat onze klantenservice tot uw beschikking. U kunt contact met hen opnemen via telefoon op 088 – 310 8000, per e-mail via info@drukwerknodig.nl, of via de chat rechtsonder in het scherm. 

Ontwerp uw kerstgeschenk
Kleine kerstgeschenkjes snel in huis