Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Planner maken

Wilt u georganiseerd te werk gaan, maar vindt u de planners die nu in de winkel liggen saai? Bij Drukwerknodig kunt u zelf een planner maken. Met een geheel eigen ontwerp kunt u de ideale planner voor u zelf maken, of voor het hele kantoor!

  • Gebruik uw eigen ontwerp
  • Snelle levertijden
  • Zowel grote als kleine oplages mogelijk
  • Beste kwaliteit
Begin Direct!
Planner maken

Hoe kan ik een planner maken?

Of u nu een dag, week of jaar planner wilt maken? U kunt het ontwerp geheel zelf bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld extra pagina’s toevoegen waar ruimte is voor notities. Maar het is ook mogelijk om belangrijke data alvast in te vullen. Zelf een planner maken gaat gemakkelijk en snel bij Drukwerknodig!

Wanneer u het ontwerp klaar heeft, is de eerste stap van de planner maken, het kiezen van het formaat. Bij Drukwerknodig, kunnen wij op verschillende formaten printen. Voor ieder wat wils. Wanneer u het gewenste formaat heeft gekozen, kunt u uit de verschillende afwerkingen kiezen. Dit zijn de bedrukkingen, papiersoorten, afwerkingen en de inpakmethode. Bij alle keuze mogelijkheden staat ook een ‘i’, als u daar op klikt, krijgt u meer uitleg. Mocht u er toch  niet helemaal uitkomen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt, controleer dan wel of het formaat overeenkomt met de aanleverspecificaties. Twijfelt u nog of u bestand geschikt is om een planner mee te maken? Dan is het mogelijk om uw bestand door ons te laten controleren. U krijgt dan een email met feedback, zodat u het bestand zo kunt aanpassen dat u uiteindelijk de mooiste planner thuis gestuurd krijgt!
 

Begin Direct!
maken planner

Verschillende afwerkingen planner maken

Bij Drukwerknodig hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten planners. Zo bieden wij hardcoverssoft coversWire-o’s aan. Wilt u voor een luxere uitstraling, dan is de hardcover misschien iets voor u. Gaat u liever voor praktisch? Dan is de Wire-o een goede keuze! Heeft u specifieke wensen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Begin Direct!
Zelf planner maken

Volumekorting en snel uw planner maken

Door de jaren heen hebben wij bij Drukwerknodig veel ervaring opgedaan in het kwalitatief en snel drukken van uw bestellingen. Hierdoor kunnen wij zowel grote als kleine oplages voor u drukken. Wanneer u een grotere oplage van hetzelfde ontwerp bij ons laat drukken, kunt u profiteren van volumekortingen. 

Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te laten bezorgen. Wilt u precies weten wanneer u uw planner thuis kan verwachten, bekijk dan onze actuele levertijden. Heeft u de planners nog sneller nodig, kies dan voor de spoedproductie!
 

Gerelateerde producten

agenda

Agenda (Wire-O)

v.a. € 1,97 - € 16,33 per stuk
Hardcover agenda drukken

Agenda (hardcover)

v.a. € 6,39 - € 25,80 per stuk
agenda-drukken

Agenda (softcover)

v.a. € 3,45 - € 17,93 per stuk
kalenders-drukken

Kalenders

v.a. € 3,44 - € 8,85 per stuk