Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Weekplanner maken

Wilt u een weekplanner maken, geheel in de stijl van uw bedrijf? Bij Drukwerknodig kan dat! In uw eigen ontworpen planner kunt u alvast belangrijke data neerzetten, zodat u nooit meer een afspraak mist. Begin nu met samenstellen van uw ideale planner!

  • Makkelijk te personaliseren
  • Snelle levertijd
  • Beste kwaliteit
  • Mis nooit meer een afspraak
Begin direct!
Weekplanner maken

Hoe kan ik een weekplanner maken?

Bij Drukwerknodig is het mogelijk om op verschillende manieren uw weekplanner te maken. Zoekt u een hele stevige planner? Dan kunt u het beste voor een hardcover kiezen. Maar ligt de planner alleen op uw bureau, dan is een softcover misschien meer iets voor u. Wilt u het gemakt van de bladzijdes makkelijk omslaan, dan is de wire-o zeker iets voor u!

Wanneer u begint met het maken van de weekplanner, is de eerste stap het kiezen van het formaat en het aantal pagina’s die u wilt. Dan kunt u de bedrukkingen kiezen, voor zowel het binnenwerk als de omslag. Ook kunt u het papiersoort uitkiezen. Achter elke keuze staat een ‘i’ waar meer uitgelegd staat over de verschillende keuzes. 

Wanneer u in een eigen programma uw ontwerpen heeft gemaakt, controleer dan wel of de aanleverspecificaties overeenkomen met het formaat die u uiteindelijk wilt laten afdrukken. Twijfelt u, dan kunnen wij ook uw bestand controleren of het geschikt is. Mocht dit niet het geval zijn, krijgt u een email met feedback zodat u uw weekplanner zo mooi mogelijk kan maken. Als u nog andere vragen heeft, onze klantenservice staat voor u klaar!

Begin direct!
Maken Weekplanner

Verschillende afwerkingen weekplanner maken

Om er voor te zorgen dat u de perfecte weekplanner kunt maken, is het mogelijk om de gehele planner zelf samen te stellen. Van de papiersoort, tot de afwerking, tot hoe u de planner(s) wilt ontvangen, u kunt alles samenstellen naar wens. Als u ergens niet uit komt of advies nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Begin Direct!
weekplanners maken

Volume korting weekplanner maken

Door de jaren heen, hebben wij veel ervaring opgedaan. Hierdoor hebben wij onze productieprocessen zo kunnen optimaliseren dat wij in staat zijn om zowel grote als kleine oplages voor u te drukken. Wanneer u een grotere oplage laat drukken, kunt u profiteren van onze volumekortingen!

Planner Week Maken

Snel een weekplanner maken en ontvangen

Hier bij Drukwerknodig, produceren wij alles in eigen huis. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit en snelste levertijden garanderen. Wilt u weten wanneer u uw weekplanners in huis kan hebben? Bekijk dan de actuele levertijden. Heeft u de weekplanner nog sneller nodig? Kies dan voor de spoedproductie, zo krijgt u de weekplanner nog sneller in huis!

Gerelateerde producten

agenda

Agenda (Wire-O)

v.a. € 1,97 - € 16,33 per stuk
Hardcover agenda drukken

Agenda (hardcover)

v.a. € 6,39 - € 25,80 per stuk
agenda-drukken

Agenda (softcover)

v.a. € 3,45 - € 17,93 per stuk