Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Shirtjes bedrukken

Wilt u uw eigen shirtjes bedrukken? Dat kan bij Drukwerknodig! Lever uw eigen pdf-document aan met uw naam, teskt, afbeelingen en/of logo om uw eigen unieke shirtjes te creëren. Begin vandaag nog met het bedrukken van uw eigen shirtjes!

  • Al vanaf 1 stuk
  • Hoge volumekorting
  • Zeer hoge kwaliteit afdruk
  • Eigen foto’s, teksten en/of logo’s
Direct uw shirtjes bedrukken
shirtjes-bedrukken

Uw eigen, persoonlijke shirtjes bedrukken

De shirtjes worden haarscherp afgedrukt met hoge kleurechtheid via onze textielprinter. De t-shirts hebben een ronde hals en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, oranje en rood, in de maten S, M, L en XL. De shirtjes hebben een slimfit pasvorm en zijn unisex en daarom geschikt voor zowel dames als heren. De zelfbedrukte shirtjes zijn ideaal om te gebruiken als promotiemateriaal voor tijdens een beurs of opendag. 

Direct uw shirtjes bedrukken
shirtjes-bedrukken-tekst

Hoe kan ik mijn eigen shirtjes bedrukken?

Het is erg gemakkelijk om uw eigen shirtjes te laten bedrukken bij Drukwerknodig. Volg simpelweg onderstaande stappen, en u heeft binnen een handomdraai uw unieke shirtjes besteld:

  1. Selecteer de gewenste kleur voor uw shirtjes
  2. Kies het gewenste drukgebied
  3. Selecteer uw maat
  4. Upload uw eigen pdf-bestand met uw ontwerp
  5. Tevreden? Rond uw bestelling af!

U dient uw eigen pdf-bestand aan te leveren met uw ontwerp. Houdt hierbij rekening met onze aanleverspecificaties. Ook vindt u hier een InDesign template, zodat u er zeker van bent dat uw bestand de juiste afmetingen heeft.

Direct uw shirtjes bedrukken
shirtjes-bedrukken-foto

Snelle levering van shirtjes bedrukken

Benu u klaar met uw shirtjes bedrukken en wilt u weten wanneer u uw bestelling kunt verwachten? Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te produceren. Doordat we onze eigen drukkerij in huis hebben, kunnen we uiterst snelle productie bieden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat uw bestelling nóg sneller wordt geproduceerd. Bekijk dan onze spoedoptie pagina.

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon op 088 – 310 8000, per e-mail via info@drukwerknodig.nl of via onze chat rechtsonder in het scherm. Wacht niet langer en begin met het bedrukken van uw eigen shirtjes!

Direct uw shirtjes bedrukken
shirtjes-bedrukken-logo

Gerelateerde producten

mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 45,53 - € 50,59 per stuk
beachflags-drukken

Beachflag (drop)

v.a. € 24,80 - € 45,85 per stuk