Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Theeglas bedrukt

Bent u op zoek naar een theeglas bedrukt met logo, naam of andere tekst? Deze kunt u maken en bestellen bij Drukwerknodig. Via onze Online Editor kunt u eenvoudig een ontwerp maken voor op uw theeglas. Indien u al een ontwerp heeft kunt u ook een ontwerp aanleveren in een PDF-bestand.

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Eigen logo/naam
  • Volumekorting vanaf 2 stuks
Direct theeglas graveren
Theeglas bedrukt

Theeglas bedrukt met ontwerp

Een theeglas bedrukt met uw ontwerp kunt u eenvoudig bestellen bij Drukwerknodig. Het ontwerp kunt u, zonder enige kennis van vormgeving, maken in onze Online Editor. Wij hebben namelijk een aantal thema’s voor u klaargezet die u kunt gebruiken bij het ontwerpen. Voeg aan de thema’s uw eigen naam of tekst toe en maak deze volledig naar uw wens!

Een ontwerp kunt u ook aanleveren in de vorm van een PDF-bestand. Let hierbij op de aanleverspecificaties die wij hanteren. Zo kunnen wij direct starten met het produceren van uw unieke theeglas.

Direct theeglas graveren
Theeglas bedrukt met logo

Theeglas bedrukt bestellen

Een theeglas bedrukt met logo, naam of tekst kunt u eenvoudig bij ons online bestellen. Volg de onderstaande stappen en start direct met het maken van uw theeglas:

  1. Open onze Online Editor
  2. Kies uit kant-en-klare thema’s of start met een blanco ontwerp
  3. Upload uw logo of ander ontwerp in het programma
  4. Voeg eventueel teksten en/of namen toe aan het ontwerp
  5. Klaar? Rond de bestelling af

Als u al een ontwerp heeft voor op het theeglas, dan is dat geen enkel probleem. U kunt namelijk ook een PDF-bestand aanleveren met uw logo of ander ontwerp. Deze kunnen wij dan ook voor u bedrukken op een theeglas. Let hierbij wel op de aanleverspecificaties van het PDF-bestand.

Volumekorting op theeglazen

Een theeglas bedrukt met uw ontwerp, kunt u in zowel hoge als als lage oplage bestellen. Indien u een hoge oplage besteld kunt u profiteren van onze volumekortingen. Hier kunt u al van profiteren vanaf slechts 2 stuks. Kortom geldt, hoe hoger de oplage, hoe hoger de korting!

Glazen bedrukken

Naast een bedrukt theeglas, kunt u er ook voor kiezen om een ander soort glas bedrukken. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan soorten glazen die u kunt laten bedrukken met uw ontwerp. De glazen waaruit u kunt kiezen staan hieronder op een rij gezet:

Kies het juiste glas en start direct met het ontwerpen van uw unieke glas!

Gerelateerde producten

Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk