Fotokaart maken

BIj Drukwerknodig kunt u gemakkelijk voor elke gelegenheid een fotokaart maken. Of u nou op zoek bent naar een persoonlijke verjaardagskaart met een foto voor de verjaardag van een goede vriend of vriendin, of een mooi ontwerp in gedachten heeft voor een trouwkaart met een foto van u en the happy couple. Wat u ook kiest, bij Drukwerknodig leveren we altijd de beste fotokwaliteit. Omdat wij alle fotokaarten drukken op de beste Kodakprinters komen de haarscherpe details en kleuren van de foto altijd mooi uit op uw fotokaart.

Begin direct en ontwerp uw kaart met foto in onze Online Editor! Heeft u zelf al een ontwerp klaar, dan kunt u bij ons ook een PDF-bestand aanleveren. Mocht u eraan twijfelen of uw ontwerp voldoet aan de juiste aanleverspecificaties dan kunt het laten controleren door één van onze vormgevers. Dit kunt u aanvinken tijdens het bestelproces. 
 

  • Altijd haarscherpe kwaliteit door gebruik van onze Kodakprinter
  • Spoedlevering mogelijk
  • Kleine en grote oplages mogelijk: per set of per stuk te bestellen
  • Naar meerdere adressen te versturen
  • Verschillende thema’s en ontwerpen voor inspiratie beschikbaar in onze Online Editor
Direct ontwerpen
fotokaart-maken

Voor elke gelegenheid een kaartje

Een gepersonaliseerde fotokaart is leuk voor elke gelegenheid. Onze vormgevers hebben dan ook al verschillende thema’s toegevoegd aan de Online Editor die u kunnen helpen met het ontwerpen van uw fotokaart. 

Daarnaast is het mogelijk uw kaarten met foto per set en per stuk te bestellen. Zo heeft u al een mooie persoonlijke fotokaart voor €2,04! Wilt u een grotere oplage bestellen en rechtstreeks naar meerdere vrienden, kennissen, collega’s of zakenrelaties laten versturen? Ook dat is mogelijk. Dit kunt u aangeven aan het einde van het bestelproces. 

fotokaart

De snelste levering & de beste kwaliteit

Vaak moet men bij het laten drukken van foto’s kiezen tussen een snelle levering en een goede kwaliteit. Bij Drukwerknodig is het heel simpel: wij garanderen beiden! Wij drukken al onze fotokaarten met onze Kodakprinters; full color en haarscherp. Wanneer de kwaliteit van uw fotokaart tijdens het proces onverhoopt toch niet voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen, drukken we uw product opnieuw en zorgen we ervoor dat het op tijd verstuurd wordt. Zo leveren wij alle fotokaarten gemiddeld binnen drie werkdagen. Wanneer u kiest voor een spoedlevering is dit vaak al binnen twee werkdagen!

Dus begin direct! Originele en persoonlijke fotokaarten maken doet u altijd bij Drukwerknodig! 

Heeft u nog vragen of komt u er onverhoopt niet helemaal uit? Dan kunt u contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Wij staan dagelijks voor u klaar!
 

fotokaarten-maken