Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Wijnkist personaliseren

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken? Maar wilt u in de stijl van uw bedrijf blijven? Start dan met een wijnkist te personaliseren! In onze Online Editor kunt u heel gemakkelijk zelf een ontwerp maken!

  • Makkelijk te ontwerpen in onze Online Editor
  • 1- of 2-vaks wijnkist
  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Optioneel: rosé, witte of rode wijn
Wijnkist personaliseren
Wijnkist personaliseren

Duurzame wijnkist personaliseren

De wijnkisten die wij produceren, zijn gemaakt van biologisch FSC gekeurd hout. Dit betekent dat het hout uit bossen komt die op een verantwoorde wijze beheerd worden. En het hout dus ook op een duurzame manier gekapt wordt.

U kunt kiezen uit een kist met ruimte voor één of twee flessen. Daarbij is het ook mogelijk om flessen wijn bij de kist te bestellen. Momenteel kunt u kiezen uit een fles rosé, witte- of rode wijn. Maar het is ook mogelijk om alleen de wijnkist te bestellen.
 

Wijnkist personaliseren
Duurzame wijnkist personaliseren

Waarom een wijnkist personaliseren?

Een fles wijn is altijd lekker om te krijgen. Waarom dan niet een gepersonaliseerde wijnkist cadeau doen als een relatiegeschenk? Of als blijk van dank aan uw werknemers en collega’s? Het is heel makkelijk om een wijnkist te personaliseren. In onze Online Editor kunt u heel gemakkelijk een ontwerp maken. U kunt teksten maken, foto’s en logo’s toevoegen. Zo kunt u volledig in stijl van het bedrijf, heel simpel een tekst als ‘bedankt’, of een leuke foto.

Wijnkist personaliseren
Wijnkist personaliseren tekst

Hoe kan ik een wijnkist personaliseren?

Een wijnkist personaliseren kan heel gemakkelijk bij Drukwerknodig! Volg de onderstaande stappen en start direct met het personaliseren van een wijnkist:

  1. Open de Online Editor en kies uit een één- of twee-vaks wijnkist
  2. Kies een bestaand ontwerp of begin met een blanco project
  3. Upload foto’s en plaats deze naar wens in je ontwerp
  4. Voeg eventueel teksten, filters en cliparts toe
  5. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en krijg de wijnkist thuisgestuurd!

Heeft u al een ontwerp gemaakt? Of werkt u liever in uw eigen ontwerpprogramma? Controleer dan goed de aanleverspecificaties. Het is ook mogelijk om uw bestand te laten controleren door een van onze specialisten.
 

Wijnkist personaliseren
Zelf wijnkist personalisren

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig produceren wij alles in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit en een snelle levering garanderen. Wij doen er alles aan om u wijnkist zo snel mogelijk te leveren.

Heeft u de wijnkisten nóg sneller nodig? Dan kunt u ook voor de spoedlevering kiezen. Uw bestelling krijgt dan prioriteit over de andere bestellingen. Zo heeft u de wijnkist nog sneller in huis. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.
 

Gerelateerde producten

wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
flessenhanger-drukken

Flessenhangers

v.a. € 0,38 - € 1,38 per stuk
Onderzetters

Onderzetters

v.a. € 0,85 - € 1,55 per stuk