Mondkapje bedrukken

  • Bescherm uzelf en uw omgeving
  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Kleine en grote oplages
  • Vanaf 1 stuk!
v.a. € 9,89 - € 10,99 per stuk

Bij Drukwerknodig kunt u zeer eenvoudig mondkapjes bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo, of een andere leuke print. U doet dit eenvoudig door onze online editor te openen, uw afbeelding te uploaden en direct te bestellen.

Belangrijk: De bedrukte mondkapjes van Drukwerknodig zijn niet voor medisch gebruik, maar enkel voor persoonlijke doeleinden te gebruiken.

Product samenstellen

Direct uw mondkapjes samenstellen

Omschrijving

Waarom mondkapjes bedrukken?

Door gebruik te maken van een bedrukt mondkapje, zorgt u ervoor dat tijdens het ademen, praten of hoesten er minder deeltjes door de lucht worden verspreid. Hierdoor wordt de kans op verspreiding van bijvoorbeeld een virus kleiner. Dit zorgt ervoor dat de kans om ziek te worden voor u en uw omgeving kleiner zal worden. De mondkapjes van Drukwerknodig zijn niet geschikt voor medisch gebruik en de verspreiding van ziektes kan hierdoor enkel worden beperkt, maar niet uitgesloten.

Materiaal

Onze mondkapjes zijn gemaakt van het materiaal polyester en een katoenen laag voor de mond. Het materiaal voor de buitenzijde is een soepel polyester doek, dat licht absorbeert, waardoor het geschikt is voor haarscherpe afdrukken. Het materiaal is geschikt voor langdurig gebruik, waardoor het mondkapje duurzaam in gebruik is. De katoenen laag aan de binnenkant van het mondkapje zorgt ervoor dat het comfortabel voor de mond zit.

Hoe ontwerp ik mijn mondkapje?

U kunt uw mondkapje ontwerpen in een paar eenvoudige stappen:

1. Open de online editor

2. Upload uw logo, foto of afbeelding

3. Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe

4. Bestel uw mondkapje direct

Ontwerpt u uw mondkapje liever in uw eigen software? Dan kunt u er ook voor kiezen om direct een drukklaar pdf-bestand te uploaden. Houd hierbij wel rekening met onze aanleverspecificaties. Deze vindt u hierboven onder het kopje ‘Specificaties’.

Levertijd

Bij Drukwerknodig produceren en bedrukken wij uw mondkapjes in onze eigen digitale drukkerij. Dit heeft als voordeel dat wij uw mondkapjes zeer snel kunnen leveren. Uw mondkapje wordt na het plaatsen van uw bestelling binnen 6 werkdagen verzonden. Heeft u uw mondkapjes sneller nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. 

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
174 x 119 mm 10,99

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Mondkapjes. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Mondkapjes

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Polyester en katoen De buitenkant van het mondkapje is gemaakt van polyester met een binnenlaag van katoen.
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full-color bedrukking op de voorzijde.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 4 werkdagen
Spoed 3 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

raamsticker-voldoende-afstand

Corona raamsticker

v.a. € 3,54 - € 4,17 per stuk
corona-banner

Corona Roll-up banners

v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk
ronde-corona-vloersticker

Corona vloerstickers rond

v.a. € 0,71 - € 0,76 per stuk
Plexiglas 700 x 750

Plexiglas spatscherm corona

v.a. € 35,78 - € 43,00 per stuk