Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Mondkapje bedrukken

 • Voordelig vanaf 1 stuk!
 • Volledig gepersonaliseerd
 • Online ontwerpen of PDF uploaden
 • Verzendkosten €2,95, gratis vanaf €45
v.a. € 7,55 - € 13,49 per stuk
Product samenstellen

Bij Drukwerknodig kunt u snel en eenvoudig mondkapjes bedrukken met uw eigen logo, foto of een andere print. U doet dit eenvoudig door onze Online Editor te openen, uw afbeelding te uploaden en direct te bestellen. Bestelt u uw mondkapjes op werkdagen voor 12:00 uur met spoed? Dan heeft u uw bestelling morgen al in huis!

Product samenstellen

Direct uw mondkapjes samenstellen

Omschrijving

Waarom mondkapjes bedrukken?

Door gebruik te maken van een bedrukt mondkapje, zorgt u ervoor dat tijdens het ademen, praten of hoesten er minder deeltjes door de lucht worden verspreid. Hierdoor wordt de kans op verspreiding van bijvoorbeeld een virus kleiner. Dit zorgt ervoor dat de kans om ziek te worden voor u en uw omgeving kleiner zal worden. De bedrukte mondkapjes van Drukwerknodig zijn niet geschikt voor medisch gebruik en de verspreiding van ziektes kan hierdoor enkel worden beperkt, maar niet uitgesloten.

Herbuikbaar mondkapje 

Als u bij Drukwerknodig.nl mondkapjes laat bedrukken dan zijn deze herbruikbaar en kunt u deze gewoon wassen in de wasmachine. Dit is een stuk beter voor het mileu dan de wegwerpmondkapjes. U kunt het bedrukte mondkapje wassen op maximaal 60 graden, niet heter wassen, dit is niet goed voor de flexibiliteit en stevigheid van het mondkapje. Het mondkapje niet in de droger doen of strijken. 

Materiaal

Onze mondkapjes zijn gemaakt van het materiaal polyester. Het materiaal bestaat uit een soepel polyester doek, dat licht absorbeert, waardoor het geschikt is voor haarscherpe afdrukken. Het materiaal is geschikt voor langdurig gebruik, waardoor het mondkapje duurzaam in gebruik is. 

Een bedrukt mondmasker met of zonder filter bestellen?  

Onze mondmaskers zijn voorzien van een vakje waarin een filter geschoven kan worden. Tijdens uw bestelling kunt u aangeven of u een PM2.5. filters bij uw mondmasker met logo of foto wilt hebben. Dit filter is uit 5 verschillende lagen opgebouwd met actieve koolstof laag en geeft u meer bescherming tegen o.a. stof, pollen en bacteriën, Dit filter is gemakkelijk te vervangen voor een nieuw exemplaar.  

Hoe ontwerp ik mijn mondkapje?

U kunt uw mondkapje ontwerpen in een paar eenvoudige stappen:

 1. Open de Online Editor
 2. Upload uw logo, foto of afbeelding
 3. Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
 4. Wij gaan meteen aan de slag met het bedrukken van uw mondkapjes

Ontwerpt u uw mondkapje liever in uw eigen software? Dan kunt u er ook voor kiezen om direct een drukklaar pdf-bestand te uploaden. Houd hierbij wel rekening met onze aanleverspecificaties. Deze vindt u hierboven onder het kopje ‘Specificaties’.

Kant-en-klare ontwerpen voor mondkapjes

We bieden in onze online editor meerdere leuke en unieke kant-en-klare ontwerpen aan voor mondkapjes. Kies voor een kleurrijk mondkapje met de tekst 'stay safe' of ga voor een mondkapje met een regenboogvlag! Er zijn nog veel meer ontwerpen voor mondkapjes beschikbaar in onze Online Editor.

Gebruiksaanwijzing mondkapje

 1. Was uw handen minimaal 20 seconden met zeep voordat u het mondkapje opzet
 2. Pak het mondkapje bij de oorlussen en plaats ze om de oren
 3. Zorg dat het mondkapje zowel de neus als mond bedekt
 4. Raak het mondkapje niet aan met uw handen
 5. Was uw handen na het verwijderen van het mondkapje
 6. Bewaar het mondkapje in een gesloten zak voor het wassen
 7. Was het mondkapje in de wasmachine en laat goed drogen

Levertijd

Bij Drukwerknodig produceren en bedrukken wij uw mondkapjes in onze eigen digitale drukkerij. Dit heeft als voordeel dat wij uw mondkapjes zeer snel kunnen leveren. Uw mondkapje wordt na het plaatsen van uw bestelling binnen 3 werkdagen verzonden. Heeft u uw mondkapjes sneller nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. Dan heeft u uw mondkapje met bedrukking een werkdag eerder in huis. Begin direct met uw mondkapje bedrukken

Mondkapjes met spoed nodig? 

Heeft u snel mondkapjes met logo nodig? Geen enkel probleem! Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor 12:00 met de spoedoptie? Dan heeft u de logo mondkapjes de volgende werkdag al in huis! Bekijk de levertijdenpagina voor de actuele levertijden van onze mondmaskers met eigen design.  

Verzendkosten

De verzendkosten voor een mondkapje zijn €2,95. Bestelt u voor meer dan €45,- aan mondkapjes, dan betaalt u geen verzendkosten!

Verzenden jullie ook mondmaskers met logo naar België?  

Jazeker, wij verzenden onze mondmaskers met logo ook naar België. Hiervoor gelden dezelfde levertijden en verzendkosten als voor Nederland. Woont u in het Franstalige gedeelte van België? Dan kan het voorkomen dat uw mondmaskers met logo een dag later arriveren.  

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
Maat L€ 13,49
Maat S€ 13,49

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Mondkapjes. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Mondkapjes

Opties

Opties

MateriaalsoortBeschrijving
PolyesterHet mondkapje is gemaakt van polyester.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full-color bedrukking op de voorzijde.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
FiltersBeschrijving
Geen filter-
FilterU ontvangt 1 filter in het mondkapje. - 5 lagen filter - Stoffilter PM2.5 - Bescherming tegen bacteriën, stof en andere vervuiling - Vervangbaar - Filter gaat +/- 60 uur mee
Filter 10 stuksU ontvangt 10 filters per mondkapje. - 5 lagen filter - Stoffilter PM2.5 - Bescherming tegen bacteriën, stof en andere vervuiling - Vervangbaar - Filter gaat +/- 60 uur mee
Filter 5 stuksU ontvangt 5 filters per mondkapje. - 5 lagen filter - Stoffilter PM2.5 - Bescherming tegen bacteriën, stof en andere vervuiling - Vervangbaar - Filter gaat +/- 60 uur mee

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.