Mondkapje bedrukken

 • Bescherm uzelf en uw omgeving
 • Volledig zelf te ontwerpen
 • Kleine en grote oplages
 • Vanaf 1 stuk!
v.a. € 8,24 - € 10,99 per stuk

Bij Drukwerknodig kunt u snel en eenvoudig mondkapjes bedrukken met uw eigen logo, foto of een andere print. U doet dit eenvoudig door onze online editor te openen, uw afbeelding te uploaden en direct te bestellen. Bestelt u uw mondkapjes op werkdagen voor 12:00 uur met spoed? Dan heeft u uw bestelling morgen al in huis!

Product samenstellen

Direct uw mondkapjes samenstellen

Omschrijving

Waarom mondkapjes bedrukken?

Door gebruik te maken van een bedrukt mondkapje, zorgt u ervoor dat tijdens het ademen, praten of hoesten er minder deeltjes door de lucht worden verspreid. Hierdoor wordt de kans op verspreiding van bijvoorbeeld een virus kleiner. Dit zorgt ervoor dat de kans om ziek te worden voor u en uw omgeving kleiner zal worden. De mondkapjes van Drukwerknodig zijn niet geschikt voor medisch gebruik en de verspreiding van ziektes kan hierdoor enkel worden beperkt, maar niet uitgesloten.

Herbuikbaar mondkapje 

Onze mondkapjes zijn herbruikbaar en kunt u gewoon wassen in de wasmachine (bijvoorkeur in een wasnetje). U kunt het bedrukte mondkapje wassen op maximaal 60 graden, niet heter wassen, dit is niet goed voor de flexibiliteit en stevigheid van het mondkapje. Het mondkapje niet drogen of strijken. 

Materiaal

Onze mondkapjes zijn gemaakt van het materiaal polyester. Het materiaal bestaat uit een soepel polyester doek, dat licht absorbeert, waardoor het geschikt is voor haarscherpe afdrukken. Het materiaal is geschikt voor langdurig gebruik, waardoor het mondkapje duurzaam in gebruik is. In het mondkapje is er ruimte voor een vervangbaar PM2.5 filter. Het filter is opgebouwd uit 5 lagen en heeft de hoge stoffilterklasse PM2.5. Hierdoor zorgt u voor een betere bescherming tegen bacteriën, stof en andere irriterende stoffen. Dit filter kunt u gemakkelijk uit het vakje in het mondkapje verwijderen en vervangen voor een nieuw exemplaar. 

Hoe ontwerp ik mijn mondkapje?

U kunt uw mondkapje ontwerpen in een paar eenvoudige stappen:

 1. Open de online editor
 2. Upload uw logo, foto of afbeelding
 3. Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
 4. Bestel uw mondkapje direct

Ontwerpt u uw mondkapje liever in uw eigen software? Dan kunt u er ook voor kiezen om direct een drukklaar pdf-bestand te uploaden. Houd hierbij wel rekening met onze aanleverspecificaties. Deze vindt u hierboven onder het kopje ‘Specificaties’.

Kant-en-klare ontwerpen voor mondkapjes

We bieden in onze online editor meerdere leuke en unieke kant-en-klare ontwerpen aan voor mondkapjes. Kies voor een kleurrijk mondkapje met de tekst 'stay safe' of ga voor een mondkapje met een regenboogvlag! Er zijn nog veel meer ontwerpen voor mondkapjes beschikbaar in onze online editor.

Gebruiksaanwijzing mondkapje

 1. Was uw handen minimaal 20 seconden met zeep voordat u het mondkapje opzet
 2. Pak het mondkapje bij de oorlussen en plaats ze om de oren
 3. Zorg dat het mondkapje zowel de neus als mond bedekt
 4. Raak het mondkapje niet aan met uw handen
 5. Was uw handen na het verwijderen van het mondkapje
 6. Bewaar het mondkapje in een gesloten zak voor het wassen
 7. Was het mondkapje in de wasmachine en laat goed drogen

Levertijd

Bij Drukwerknodig produceren en bedrukken wij uw mondkapjes in onze eigen digitale drukkerij. Dit heeft als voordeel dat wij uw mondkapjes zeer snel kunnen leveren. Uw mondkapje wordt na het plaatsen van uw bestelling binnen 3 werkdagen verzonden. Heeft u uw mondkapjes sneller nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. Dan heeft u uw mondkapje met bedrukking een werkdag eerder in huis. 

Verzendkosten

De verzendkosten voor een mondkapje zijn €2,95. Bestelt u voor meer dan €45,- aan mondkapjes, dan betaalt u geen verzendkosten!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
174 x 119 mm 10,99

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Mondkapjes. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Mondkapjes

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Polyester Het mondkapje is gemaakt van polyester.
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full-color bedrukking op de voorzijde.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Filters Beschrijving
Geen filter -
Filter U ontvangt 1 filter in het mondkapje. - 5 lagen filter - Stoffilter PM2.5 - Bescherming tegen bacteriën, stof en andere vervuiling - Vervangbaar - Filter gaat +/- 60 uur mee
Filter 10 stuks U ontvangt 10 filters per mondkapje. - 5 lagen filter - Stoffilter PM2.5 - Bescherming tegen bacteriën, stof en andere vervuiling - Vervangbaar - Filter gaat +/- 60 uur mee
Filter 5 stuks U ontvangt 5 filters per mondkapje. - 5 lagen filter - Stoffilter PM2.5 - Bescherming tegen bacteriën, stof en andere vervuiling - Vervangbaar - Filter gaat +/- 60 uur mee

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

raamsticker-voldoende-afstand

Corona raamsticker

v.a. € 3,54 - € 4,17 per stuk
corona-banner

Corona Roll-up banners

v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk
ronde-corona-vloersticker

Corona vloerstickers rond

v.a. € 0,71 - € 0,76 per stuk
Plexiglas 700 x 750

Plexiglas spatscherm corona

v.a. € 35,78 - € 43,00 per stuk