Krijtbordstickers

  • Eigen ontwerp
  • Gemakkelijk aan te brengen en verwijderen
  • Met wit of kleur te bedrukken
  • Geschikt voor elke vlakke ondergrond
vanaf € 8,26
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Krijtbordstickers

  • Eigen ontwerp
  • Gemakkelijk aan te brengen en verwijderen
  • Met wit of kleur te bedrukken
  • Geschikt voor elke vlakke ondergrond
vanaf € 8,26
Begin direct

Prijs berekenen

Eerst weten wat de prijs wordt? Gebruik de handige prijscalculator.

Ik lever mijn eigen bestanden aan

Plaats eerst uw bestelling en lever uw eigen bestanden aan.

Omschrijving

Krijtbordsticker bedrukken

Een krijtbordsticker heeft het effect van een schoolbord van vroeger, maar dan in een modern jasje. De sticker kan beschreven worden met klassieke krijtjes maar ook met vloeibare krijt. Een opvallende en originele manier om uw boodschap over te brengen! Gebruik ze bijvoorbeeld in uw horecazaak of bedrijfskantine. We kunnen uw gepersonaliseerde stickers in vrijwel iedere gewenste vorm snijden.

De sticker is gemaakt van easy dot chalkboard. Dit is een printbare folie die voorzien is van easy dot-belijming. Door deze folie kan het materiaal gemakkelijk en luchtbelvrij op elke vlakke ondergrond geplakt worden. De sticker kunt u verwijderen zonder dat er resten van de lijm achterblijven. De zwarte sticker kan full color bedrukt worden, maar ook met wit voor het echte krijtbord effect. Een echte eye-catcher.

Snel en voordelig krijtbordstickers bestellen

Bij Drukwerknodig.nl bestelt u snel en eenvoudig gepersonaliseerde krijtbordstickers. Via onze website selecteert u de juiste opties en de prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend. We maken al onze producten in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor staan we garant voor optimale kwaliteit, de beste service, voordelige prijzen en snelle levertijden.

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder! Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat.

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
700 x 1000 € 19,40
A0 € 26,80
A1 € 14,45
A2 € 8,26
Maatwerk € 4,29

Opties

Opties

Materiaal Beschrijving
Easy dot chalkboard Easy dot chalkboard is een printbare folie die voorzien is van easy dot belijming. Door deze folie kan het materiaal gemakkelijk en luchtbelvrij op elke vlakke ondergrond geplakt worden.
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color met dekwit (5/0) Full color bedrukking op de voorzijde van de sticker met dekwit achter de bedrukking.
Enkelzijdig wit (1/0) Witte bedrukking op de voorzijde van de sticker.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen